Test

test pagina

In 1996 zijn trotse eigenaren Pedro (tevens chef-kok) en Arlette Ventevogel van start gegaan met luxe Restaurant Valentijn (jachthaven, Nieuwendijk Vlissingen); Valentijn werd vervolgens na enkele jaren omgedoopt tot Restaurant Figaro (nieuw concept, zelfde locatie).

Na 9 jaren locatie jachthaven kregen zij de kans om een nieuw restaurant op de Boulevard te beginnen. Alles moest compleet restaurant-"proof" gemaakt worden. De verbouwing en inrichting is voor een groot gedeelte, binnen enkele maanden, door hen zelf gerealiseerd.

In april 2006 is gestart met Restaurant Waterfront. Destijds begonnen met een klein terras van zo'n 40 terrasstoelen naar inmiddels twee terrassen met aangrenzend zwevend terras met in totaal 135 terrasstoelen.

 

In de warme, ongedwongen sfeer van Restaurant Waterfront voelt u zich al snel thuis. Waterfront biedt niet alleen een gevarieerde kaart die driemaal per jaar wisselt, maar biedt ook een even gevarieerd uitzicht.

’s Zomers,  zittend op het zwevend terras of op een van de twee andere terrassen,  kun je in een sfeervol onderonsje of met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een drankje of hapje, genieten van een spectaculaire zonsondergang of van de schepen die bijna binnen handbereikbaar voorbij varen. 

Maar ook bij stormachtige dagen kan men volop genieten  in de serre, om te kijken naar de grootste schepen die zwoegend de golven trotseren.

 

Restaurant Waterfront…..Zeeuwse passie en gezelligheid die met succes zijn samengesmolten tot betaalbare gerechten voor zowel jong als oud. 

| archief bekijken